Noe å tygge på

HELP YOUR SELF

SUNN MAT - SUNT SELV - SUNT LIV

 

"Din mat er din medisin."

 

Hippokrates

NOE Å TYGGE PÅ?

 

Ofte der det slik at - når man begynner å lete, så finner man. Jeg begynte å lete etter mennesker som kunne gi meg svar på det jeg lurte på - og fortsatt lurere på. Det er heldigvis slik at forskning på området kosthold og hjerne stadig blir større. Jeg har derfor funnet flere som kan gi matnyttig svar på mine spørsmål. Svarene og menneskene finner jeg ved å lete rundt på Internett, på Youtube.com, på TEDtalks og i bøker.

 

Gjennom HYS presenterer jeg noe av det jeg har funnet, og som er relevant for temaet. Det finnes mengder av forskere og rapporter og meninger "der ute" som kan gi flere svar.

Det er bare å lete, lete etter svar - etter dine svar. Og ofte gir svarene deres litt ekstra "å tygge på".

 

TED.com er et av mine favorittsteder når det gjelder å hente ny kunnskap. Her finner du foredrag om nær sagt alle slags temaer. Velg og vrak - og bli litt visere. Jeg har satt meg fore å se et nytt foredrag hver dag. Å lære holder nemlig hodet i sving og gjør det litt gladere!

Sugar: The Bitter Truth

YouTube.com

Engelsk

 

Hvorfor jeg ikke spiser sukker lenger? Eller forsøker å unngå

det så langt det går an?

Ta deg tid til å lytte på denne mannen, Robert H. Lustig.

Her finner du mye matnyttig om hva mat gjør og ikke gjør med vår hjerne,

 

 

https://www.mentalhealth.org.uk

Jennifer M. Philips hadde mange spørsmål. lignende de jeg bar og bærer på. Her har jeg funnet mange svar og gode råd om mat.

 

 

http://www.food-mood.org

© Copyright. All Rights Reserved.